Szerviz
Lakóautó szerviz
Szolgáltatásaink amiben segítségedre lehetünk
Műszaki vizsga
Teljeskörű szolgáltatás
A szervizelésen belül teljes körűen felmérjük a lakóautók állapotát is.
KLÍMA ÉS SZELLŐZŐ
VPT Klímaszervz
Az évenkénti klímaellenőrzéssel rengeteg gond előzhető meg. Klímatöltés, javítás, szervízelés.
KIEGÉSZÍTŐK BESZERELÉSE
VPT Csoport
A VPT-Caravan-nál odaadással és hozzáértéssel szereljük fel az általad vágyott kiegészítőket.
Gumiszerviz
VPT Gumiszerviz
Legyen szó bármilyen gumival vagy felnivel kapcsolatos munkáról, kollégáink segítenek.
HŰTÉS, FŰTÉS
VPT Klímaszerviz
Sokan nem tulajdonítanak kellő fontosságot az autóklíma rendszeres karbantartására.
teljeskörű szolgáltatás
Műszaki vizsgáztatás
A személygépkocsikhoz hasonlóan, természetesen a lakóautóknak is át kell esnie a kötelező műszaki vizsgáztatáson. Egy olyan lakóautó szerető csapat mint a miénk, örömmel vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést soproni és budapesti lakóautó szerviz pontjainkon!
Bízd profikra
Kiegészítők beépítése
Ne bízd a lakóautód kóklerekre, ha ki szeretnéd aknázni a járművedben rejlő lehetőségeket. A VPT-Caravan-nál odaadással és hozzáértéssel szereljük fel az általad vágyott kiegészítőket. És hogy mik lehetnek ezek a kiegészítők? Bármi, amire vágysz! Legyen szó tolató kamerákról, radarokról, multimédiás eszközökről, biztonsági technikai eszközökről, kutyaszállítóról és még bőven sorolhatnánk, amelyeket nálunk is meg tudsz vásárolni!
VPT klímaszerviz
Klíma és szellőzés
Napjainkban szinte alapvető a klímaberendezés, azonban sokan nem tudják, mennyire fontos a rendszeres karbantartás. Az évenkénti klímaellenőrzéssel rengeteg gond előzhető meg – és ez nem csak a lakóautónk számára lényeges, hanem a saját egészségünk érdekében is nélkülözhetetlen! Klímatöltés, javítás, szervízelés, töltés, a VPT-Groupnál minden egy helyen.
VPT klímaszerviz
Hűtés, fűtés
Lakóautóval nem csak nyáron, télen is jó utazni és mivel több napra készülünk, figyelnünk kell a komfortosságra. Nyáron nem kell szaunát, télen pedig hűtőkamrát csinálni a lakóautónkból. A VPT-Group több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, nyugodt szívvel bízhatja ránk a hőmérséklet problémákat!
VPT gumiszerviz
Gumiszerviz
Lakóautónknak mindig makulátlan állapotú abronccsal kell rendelkeznie! A jelenleg elérhető legkorszerűbb technikával és eszközökkel várunk minden lakóautótulajdonost a gumiszervízünkben, ahol bármilyen gumival vagy felnivel kapcsolatos munkával kapcsolatban magasan képzett kollégáink állnak rendelkezésre!
Tapasztalt csapatunkra bízhatod mozgó otthonod!
Miben tudunk segíteni?
Kollégáink hamarosan felkeresnek téged!

Réczeg Zoltán

Szervizzel kapcsolatban

Mobil: +36 30 9530 094
E-mail: reczeg.zoltan@vpt.hu