Szállítási információk

VPT CARAVAN

LAKÓAUTÓ BÉRLÉS ÉS ON-LINE VÁSÁRLÁS

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

Az eladó által megbízott futárszolgálattal történő szállításkor a szállítási kockázat az áru
átadásával a futárszolgálatra, majd annak átvételét követ ően a vevőre hárul. A szállítási és teljesítési határidők elmulasztása vis major – a szolgáltató működési körén kívül álló elháríthatatlan okból keletkezett (pl. háborús cselekmények, szabotázs, lázadás,robbantásos merénylet vagy más szükséghelyzet, elemi csapás, tűzvész, munkabeszüntetés, robbantásos fenyegetés, valamint a honvédelmi törvény alapján fel jogosított szervek rendelkezésére tett intézkedés) – esetében és minden egyéb nem az eladó által képviselt körülmények esetére, az eladó felelősséget nem vállal.
A vevő köteles az áru sértetlenségéről minden esetben meggyőződni. Amennyiben a terméket a vevő csomagküldő cég futárjától veszi át, úgy azt az átvétel helyszínén kell leellenőrizni és az esetleges sérüléseket a futárszolgálat jegyzőkönyvében rögzíteni. Amennyiben a termék az eladó raktárában személyesen kerül átvételre, úgy a terméket a raktárban való átvétel időpontjában, a helyszínen kell ellenőrizni. Az ezt követően bekövetkezett, vagy az átvételkor nem dokumentált sérülésekért az eladó felelősséget nem vállal. Ha a használati feltételekben rögzített kiszállítási időt artamtól eltérő időpontra kéri a vevő a termék átadását és ebből kifolyólag nincs lehetőség átadás-átvételi jegyzőkönyv felvételére, így az eladó semmilyen garanciát és jótállást nem vállal.

 

Minden jog fenntartva.

Visszavonásig érvényes.

Vass Zoltán
Ügyvezető
VPT-Group Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..