Lakóautó szerviz
Lakóautó szerviz
Szolgáltatásaink amiben segítségedre lehetünk
Teljes körű szerviz
Legyen szó vízszivárgásról, elektromos problémáról, bútorazati gondokról, stb. biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk számodra a legkedvezőbb megoldást.
Kiegészítők beépítése

A VPT-Caravan-nál odaadással és hozzáértéssel szereljük fel az általad vágyott kiegészítőket. És hogy mik lehetnek ezek a kiegészítők? Bármi, amire vágysz! Legyen szó omnistorról, tolatókamerákról, multimédiás eszközökről, biztonságtechnikai eszközökről, kerékpár- vagy motorkerékpér tartóról, kutyaszállítóról és még bőven sorolhatnánk, amelyeket nálunk is meg tudsz vásárolni.

Klíma és szellőzés
A nagy nyári forróságban is élvezni fogod az ebéd utáni sziesztát a lakóautódban.
Legyen szó tető- vagy padlóklímáról, nálunk megtalálod a legpraktikusabbat, melynek kiválasztásában szakképzett kollégáink örömmel segítenek.
Hűtés, fűtés

Lakóautóval nem csak nyáron, télen is jó utazni és mivel több napra készülünk, figyelnünk kell a komfortosságra. Nyáron nem kell szaunát, télen pedig hűtőkamrát csinálni a lakóautódkból. A VPT-Group csapata 20 éves tapasztalattal rendelkezik, nyugodt szívvel bízhatod ránk kedvenc lakókocsidat.

Kezdő lakókocsisoknak
Tanácsadás és beüzemelés
Most tettél szert egy lakókocsira, vagy lakóautóra és nem tudod, mi-hogyan működik rajta? Szakértő kollégáink segítenek eligazodni kedvenc járművedben, melynek egységeit kérésedre üzembe is helyezzük.
Műszaki vizsgáztatás

A személygépkocsikhoz hasonlóan, természetesen a lakóautóknak is át kell esnie az időszakos műszaki vizsgáztatáson. Egy olyan lakóautót szerető csapat, mint a miénk, örömmel vállalja a műszaki vizsgára való felkészítést és vizsgáztatást.

Gumiszerviz
Lakóautónknak mindig makulátlan állapotú abronccsal kell rendelkeznie. A jelenleg elérhető legkorszerűbb technikával és eszközökkel várunk minden lakóautótulajdonost a gumiszervízünkben, ahol bármilyen gumival vagy felnivel kapcsolatos munkával kapcsolatban magasan képzett kollégáink állnak rendelkezésre.
Tapasztalt csapatunkra bízhatod mozgó otthonod!
Miben tudunk segíteni?
Kollégáink hamarosan felkeresnek téged!

Réczeg Zoltán

Szervizzel kapcsolatban

Mobil: +36 30 9530 094
E-mail: reczeg.zoltan@vpt.hu