Kiegészítők
széles választék
Sátrak és előtetők
Kevesled a helyet lakóautódban? Bővítsd sátorral a rendelkezésedre álló helyet, vagy árnyékold a lakókocsid oldalát előtetővel, nem kell a tűző napon szürcsölgetned a koktélodat!
Tovább a termékkategórára!
Dometic
Klíma rendszerek
Régen kellemetlen volt kánikulában vezetni, azonban manapság már minden autóban van klíma. Ez a lakóautóval sincs másképp! A VPT-Group több évtizedes szakmai tapasztalattal, vállalja klímák beszerelését a járművekbe.
Tovább a termékkategórára!

AZ OTTHON MÖGÖTTED, A VILÁG ELŐTTED.

Dometic
Multimédia
Az okoseszközök korában megszoktuk, hogy a számunkra kritikus fontosságú információkat egyetlen képernyőn áttekinthetjük, és a környezetünket egyetlen gomb megérintésével szabályozhatjuk. Paneleinkkel mindig szemmel tudod tartani lakóautód állapotát, így nem kell tartanod tőle, hogy bármi is elromlik, lemerül.
Tovább a termékkategórára!
Dometic
Energiaellátás
Ha hosszabb időre, a vadonba készülsz utazni, ne feledkezz meg az energiaellátásról! Generátorokkal, töltőkkel biztosíthatod, hogy ne fogyjon ki az áram a lakóautódból.
Tovább a termékkategórára!
Dometic
Fűtés rendszerek
Bár mindenkinek a napfényes tengerpart jut eszébe a lakóautóról, télen is lehet vele utazni! Természetesen nem árt felkészülni zordabb időjárásra, a fűtőberendezéseinkkel nem jelenthetnek problémát a mínuszok.
Tovább a termékkategórára!
Dometic
Szellőztetés
A megfelelő szellőzés nem csak a mi egészségünk érdekében, de a lakóautó megfelelő állapotának is fontos. Különböző szellőző rendszereinkkel, ezt biztosítani tudod!
Tovább a termékkategórára!
THULE
Bicikli tartók
Ha szeretnénk magunkkal vinni kerékpárjainkat, nem kell aggódnunk, hogy a beltérben foglal el helyet. A biciklitartók segítségével a lakóautó hátuljára rögzítve vihetjük magunkkal, így még egyszerűbben juthattunk el a közeli boltba.
Tovább a termékkategórára!