Adatkezelési nyilatkozat

VPT CARAVAN

LAKÓAUTÓ BÉRLÉS ÉS ON-LINE VÁSÁRLÁS

ADATVÉDELEM ÉS FELELŐSSÉG

 

Az Ön személyes adatainak védelme a VPT-Group Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Az eladó kártérítési felelőssége nem áll fenn közvetet t károkért, így különösen az elmaradt haszon, termeléskiesés, adatvesztés vonatkozásában. Az eladó kártérítési felelőssége nem áll fenn továbbá abban az esetben, ha a kár bekövetkezte a vevő szándékos vagy súlyos gondatlan magatartására vezethető vissza, illetve amikor azt rosszhiszeműen eltitkolt hibák okozták.

A Ptk 6:152. § alapján a felek tudomásul veszik, hogy a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősséget korlátozó vagy kizáró szerződési kikötés semmis. Egyéb szerződésszegés esetén az ezért való felelősséget korlátozni vagy kizárni akkor lehet, ha az ezzel járó hátrányt az ellenszolgáltatás megfelelő csökkentése vagy egyéb előny kiegyenlíti. Ebben a körben a vevő a jelen ÁSZF elfogadásával kijelenti, hogy az eladó felelősségének korlátozásából a vevőt érintő hátrányt a termékek vételára megfelelően ellentételezi, ezen korlátozásáért az eladó a vevőnek megfelelő árcsökkentést adott.

A felek tudomásul veszik, hogy a Ptk. 314. § (2) bekezdése alapján a szerződésszegésért való felelősséget – ha jogszabály másként nem rendelkezik – nem lehet kizárni vagy korlátozni kivéve, ha az ezzel járó hátrányt az ellenszolgáltatás megfelelő csökkentése vagy egyéb előny kiegyenlíti. A vevő a jelen ÁSZF elfogadásával kijelenti, hogy az eladó felelősségének korlátozásából a vevőt érintő hátrányt a termékek vételára megfelelően ellentételezi, ezen korlátozásáért az eladó a vevőnek megfelelő árcsökkentést adott. A vevő a fentiekre is tekintettel kifejezetten kijelenti, valamint vásárlási szándékával bizonyítja, hogy a jelen ÁSZF-t elfogadta, a figyelemfelhívó tájékoztatást megértette és az ÁSZF-t az eladóval létesített jogviszony tekintetében magára nézve kötelezőnek ismeri el. A szerződéskötést megelőzően, annak során és ahhoz kapcsolódóan használandó nyelv a magyar. Megrendelések teljesítése esetén, a jelen ÁSZF-ben foglalt keret rendelkezések az irányadóak.

Minden jog fenntartva.

Visszavonásig érvényes.

Vass Zoltán

Ügyvezető

VPT-Group Kft.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..